Bel direct: 074 - 266 49 89

   

Vanaf 23 maart tijdelijke sluiting praktijk

20-03-2020

Onze praktijk sluit tijdelijk vanwege de onrust die er onder de mensen leeft rondom het coronavirus. Uit gezondheidsoverwegingen voor onze cliënten en ons eigen personeel hebben wij dit moeilijke besluit genomen.

 

U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

 

Hoe graag we het ook anders hadden gezien, vandaag hebben we het moeilijke besluit genomen om vanaf 23 maart tot 6 april te stoppen met de fysieke behandelingen bij Fysiotherapie Gezondheidscentrum ’t Dijkhuis. Dit betekent dat alle afspraken voor behandeling die in deze periode staan gepland tot nader bericht komen te vervallen. Wij zorgen ervoor dat u hierover persoonlijk door uw eigen fysiotherapeut geïnformeerd wordt.

Maar u staat er niet alleen voor, want de praktijk en onze fysiotherapeuten blijven gewoon bereikbaar. Onze fysiotherapeuten stappen zoveel mogelijk over op behandeling op afstand door middel van mail, telefonisch contact en app. Dus we zijn en blijven in de buurt.

Bescherming kwetsbare groepen
Als fysiotherapeuten hebben wij meer dan gemiddeld contact met mensen die tot de kwetsbare groepen worden gerekend: ouderen, mensen met hart-, vaat- en longaandoeningen, diabetes en/of verminderde weerstand tegen infecties. En dat zijn precies de groepen mensen die op dit moment extra in bescherming genomen moeten worden. De beste manier hiervoor is nu afstand houden om ongewenste verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wat betekent dit voor cliënten?
Alle individuele afspraken komen vooralsnog tot 6 april te vervallen. We blijven wel gewoon telefonisch, via app en via de mail bereikbaar. In noodgevallen of bij acute klachten kijken we per persoon of behandeling aan huis of in de praktijk mogelijk is. Op dit moment zijn onze fysiotherapeuten al hun patiënten en cliënten aan het bellen om af te stemmen hoe we de komende weken zo goed mogelijk samen verder werken.

Telefonische begeleiding
We zullen met onze cliënten regelmatig contact onderhouden. Voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar (per telefoon: 074-2664989, mail: info@fysiotherapiedijkhuis.nl of app: 06-10007341).

Blijf in beweging
Blijven bewegen is van groot belang. Heeft u hierbij begeleiding nodig, laat ons dat weten, wij kunnen u daarbij helpen.
Op dit moment zijn we bezig om in een versneld tempo online fysiobegeleiding binnen onze praktijk mogelijk te maken. Dit zullen we gaan doen middels Physitrack. Op deze wijze kunnen wij u op afstand middels oefeninstructie en adviezen toch begeleiden.

Fysiotherapiepraktijken Borne gaan dicht
De tijdelijke sluiting van de Bornse locaties is een gezamenlijk besluit van de fysiotherapiepraktijken in Borne.

Vragen? Bel, mail of app
Heeft u vragen of wilt u overleggen met uw behandelaar? Bel, mail of app ons via: 074-2664989 of 06-10007341 of info@fysiotherapiedijkhuis.nl

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

We hopen dat we u, als deze onrustige tijd voorbij is, weer van dienst kunnen zijn in onze praktijk.

 

Pas goed op uzelf en elkaar!

 

Gezonde groet,

Team Fysiotherapie ’t Dijkhuis