Bel direct: 074 - 266 49 89

   

SeniorFit

Fysiotherapie Gezondheidscentrum ‘t Dijkhuis biedt ook fitness voor de ouder wordende mens: SeniorFit

Meer dan ooit is duidelijk hoe belangrijk bewegen is voor ouderen. Of het nu gaat om het op peil houden van de algemene conditie, of om de gevolgen van een chronische aandoening zoals hart-, vaat-, longproblemen, botontkalking of diabetes te beperken, ons team is er voor u!

 

Bewegen alleen is niet voldoende. In onze praktijk wordt u 1 keer per week begeleid door een (geriatrie)fysiotherapeut. Deze fysiotherapeut heeft uitgebreide kennis van zowel gezond bewegen als van aandoeningen die u op latere leeftijd kunnen treffen. Zo kunt u met een gerust hart bewegen, uw beweging is immers onze zorg.

Bij aanvang van deelname aan SeniorFit wordt u door de fysiotherapeut op verschillende items getest om zo tot een verantwoord oefenprogramma te komen. Deze testen worden periodiek herhaald om de voortgang te kunnen beoordelen.

 

SeniorFit is verantwoord bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij lichamelijke klachten bent u direct op de goede plek, krijgt u gerichte adviezen en worden uw oefeningen aangepast aan uw mogelijkheden.

SeniorFit wordt in groepsverband aangeboden.

Momenteel maandagmorgen van 09.00 t/m 10.00 uur en vrijdagmiddag van 16.00 tm 17.00 uur.

Bij voldoende aanmelding worden er ook andere tijden aangeboden.

De doelgroep voor SeniorFit is 65+. 

 

Bent u jonger en wilt u onder begeleiding trainen? Dan past ons FysioFit concept wellicht beter bij u.

 

Voor informatie wat betreft de kosten en de voorwaarden van de SeniorFit training, verwijs ik u naar het FysioFit concept. 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze praktijk. Wij helpen u graag.