Bel direct: 074 - 266 49 89

   

Kinderfysiotherapie nabij Hengelo

 

Het belang van goede kinderfysiotherapie

Als fysiotherapeut voor kinderen heb je te maken met andere dingen dan wanneer je met volwassenen werkt. Kinderen komen over het algemeen bij de fysiotherapeut omdat hun ontwikkeling niet naar verwachting verloopt. De groei gaat niet zoals deze bij andere kinderen wel verloopt, of de motoriek ontwikkelt zich minder snel. Het kan dan goed zijn om een fysiotherapeut met het kind aan de slag te laten gaan om de ontwikkeling een zetje in de rug te geven. Heeft uw kind een achterstand bij de fysieke ontwikkeling? Of zijn er andere problemen die aandacht vereisen? Kom dan eens langs bij Gezondheidscentrum Fysiotherapie 't Dijkhuis in Borne, nabij Hengelo. 
 

Wanneer heeft uw kind fysiotherapie nodig?

Het is voor kinderen belangrijk om lekker in hun vel te zitten. Als een kind achterloopt met de fysieke ontwikkeling, dan kan dit ook nadelige effecten hebben op de persoonlijke ontwikkeling. Loopt alles sensomotorisch niet helemaal zoals het moet, dan kan het zomaar zijn dat dit invloed heeft op hoe een kind zich voelt binnen een groep, met de persoonlijke contacten die daar bij horen. Wij helpen uw kind graag om plezier te krijgen in het bewegen. We zorgen ervoor dat de behandelingen altijd aansluiten op de belevingswereld van uw kind. We passen deze dan ook altijd aan op de leeftijd. 
 

Meer weten over onze kinderfysiotherapie voor Hengelo?

Bij Fysiotherapie Gezondheidscentrum 't Dijkhuis hebben we veel ervaring met kinderfysiotherapie. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook in de begeleiding van de ouders. U speelt een grote rol bij de ontwikkeling van uw kinderen en kunt met onze hulp uw kinderen verder ondersteunen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We staan altijd klaar om samen met u een goed behandelplan te maken voor uw kind.